Oia Santorini BestSunset.jpg

Oia adalah tempat paling best di dunia untuk Sunset?

Dikatakan sunset di Oia merupakan moment sunset paling cantik di dunia.

Sekitar jam 6 petang, seluruh kawasan Oia yang menghadap laut akan di penuhi oleh umat manusia untuk datang tengok sunset, serious nak jalan pun jenuh menyelit.

Kami teruskan berjalan mencari port yang sesuai, jauh ke bawah sikit tanpa ganguan orang ramai.

Pacak tripod siap2, lock frame gambar yang sedap mata memandang dan tunggu the right moment to catch sunset down.

Bagi aku tak da la special sangat sunset di Oia ni, semua tempat adalah lawa yang penting "The Right Time" kalau datang hari mendung or awan tebal confirm kita akan kata tak lawa kan?

Tunggu hasilnya nanti!

Tags: stayfly stayflyxadventure greece santorini


SHARE  
© 2018 Imran Idris Travel Blog. Powered by elAmm Creative